Köszönöm, hogy kérted a stresszkezelési útmutatomat! Szeretném, hogy az elsajáítított technikát még jobban elmélyítsd ezért egy ajánlattal készültem a számodra!

Olyan rendszert viszek a mindennapjaidb, amivel újra kirobbanó
formába kerülsz!

Személyre szabott együttműködésemet a teljes életmódodra dolgozom ki, igazodva a mindennapjaidhoz. Edzések mellet étkezésedet és légzés technikádat is átalakítjuk, így többet nem lesz akadály az intenzív mozgás, a lépcsőzés vagy a cipekedés!

Úgy érzed komplex segítség kell, a tüneti kezelés már nem segít...

Nyugodt éjszaka csak egy álom?

Gyakran felébredsz, állandóan kialvatlanul indulnak a napjaid? Vérnyomásod ingadozó? Arra vágysz, hogy nem csak a nappalok, az estéid is stresszmentesek legyenek!

Már régóta keresed a megfelelő étrendet?

Tudod, hogy ahogy most táplálkozol az időzített bomba, de annyira a szokások rabja lettél, hogy nem tudod, hogyan kezdj neki a változtatásnak

Minden mozdulat nehézséggel jár?

Nem tudod kihasználni teljesítő képességed maximumát. Az ülő életmódtól sajognak az izületeid. Már régóta keresed a megfelelő megoldást

Teljes életmód váltás, hozzád igazítva!

Titkos_o_opten

Felmérem a jelenlegi életviteledet, hogy pontosan tudjam hol tartasz most!

Nem sablon megoldásokkal dolgozok! Első konzultáció során felmérem a jelenlegi fizikai állapotodat, megvizsgáljuk az étkezési szokásaidat és külön a légzési technikádat. Az eredmények ismerétben dolgozom ki a programot!

Reális célokat tűzünk ki, amit viszont tüzön vizen át keresztül viszunk!

Tisztában vagyok vele, hogy az életmódváltással mindenkinek más és más céljai vannak. Ezért az együttműködést úgy alakítjuk ki a számdora, hogy valós és elérhető célok legyenek, így a sikerélmény garantált és te is folyamatosan motívált leszel!
Titkos_o_II_opten
Titkos_o_III_opten

Átfogó életmódváltó rendszer, ami garantálja, hogy a változás tartós lesz!

A tartós és valódi változásokhoz nem elég egy-egy elemet kiragadni, szükséges egy teljes rendszert kialakítani. Az együttműködésünk során ezért nem külön alakítom ki számodra a programot, hanem a légzést, a táplálkozást és a mozgást együtt egymáshoz igazítva nézem!

Több, mint tanácsadó, a mentorod leszek!

Zsidákovits Péter - egészségmentor

Célom, hogy minél több embernek megtanítsam azt, hogyan hozzák ki magukból a legtöbbet a mindennapi életben és induljanak el egy egészséges, optimális élet felé! Ezért egy olyan komplex szolgáltatástalakítottam ki, amely több mint egy edzés program. Számomra mindig fontos volt, hogy több problémára, élethelyzetre nyújtsak megoldást. Ezért 2019 Novemberében elvégeztem Magyarországon elsők között a Buteyko Clinic Instruktori képzést. Mindezek mellett nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy ügyfeleim megfelelő táplálkozási rendszerét is ki tudjam alakítani. Ügyfeleim pozitív visszajelzései megerősítenek abban, hogy valódi eredményeket a légzéstechnika, az edzés és a táplálkozás együttes fejlesztésével lehet elérni.

Tedd meg az első lépést az új életed felé...

...ha nem félsz
változtatni a siker
érdekében!

...ha nem hiszel
a sablonos megoldásokban!

...ha szánsz elég
időt az egészséged rendbe tételére!

Éld át a kiegyensúlyozott és az aktív mindennapokat!

Egy kiadós túra vagy aktív mozgás nem jelent már problémát! Úgy érzed kirobbanó formában vagy, amit a tudatos táplálkozással fenn is tartasz. Már nem a kilókat, a lehetőségeket számolod. Napjaid kiegyensúlyozottak, hiszen megtanultad hogyan kezeld eredményesen a stresszes helyzeteket. Felfedezted magadban a valódi aktív énedet.
Jól hangzik ugye? Éld át mindezt te is!

Beszéljenek helyettem az ügyfeleim!

Kristály Kevin

Buteyko beszámoló

Pesei Szabina

3 hónapos együttműködés

Lewandowski Ákos

3 hónapos együttműködés

Dolgozzunk együtt a TE sikeredért!

Foglald le a számodra ideális időpontot

Konzultáción kialakítom a személyre szabott ajánlatodat

Szerződés kötést követően, kezdhetjük is a közös mukát

×
×

Cart