Miért jó, ha rendszeresen jársz masszíroztatni?

Mert szimplán jó érzés
Komolyra fordítva a szót, számos oka lehet annak, amiért valaki azt választja, hogy hetente vagy kéthetente masszőrhöz jár.
Prevenció.

Azzal, hogy valaki rendszeresen karbantartja a testét, nem tesz mást, mint megelőzi a gondokat. Különösen igaz ez akkor, amennyiben az illető ülőmunkát végez.

A rendszeres masszázzsal ÉS testmozgással remekül karban lehet tartani a fasciánkat(kötőszövetünket).

Konkrét probléma.

Amikor a kötőszövetünk kiszárad és veszít a ruganyosságából, akkor jelentkeznek a panaszok.

Mik lehetnek ezek? Nézzünk egy pár példát:

– Mozgástartomány beszűkülés

– Ízületi fájdalom

– Diszfunkcionális testtartás

– Derékfájdalom

– Izomfájdalom

– Fejfájások, migrének

– és még lehetne sorolni…

Amint láthatod, ezekből számos dolog megfigyelhető akkor is, ha nem megfelelő a légzésmintánk!

Ez pedig nem véletlen!

Amikor ezek és ezekhez hasonló tünetek jelentkeznek, az már egy a testedtől arra, hogy „oké, figyelj értem én, hogy dolgozol és elfoglalt vagy, de ideje lenne törődnöd velem is, ha már használsz!”

Ilyenkor egy állapotfelmérést követően megkezdődik a célzott kezelés, aminél az elsődleges cél a fájdalom enyhítése, ami után megkezdhető a minőségi mozgás.

Kikapcsolódás, általános közérzetjavítás. Jól látod. Nem csak azért jár valaki szimplán masszőrhöz, mert problémája van.

Van, akinek ez a fél, vagy egy óra jelenti a kikapcsolódást arra a napra, és utána produktívabban és energikusabban tudja folytatni a napját / hetét.

Te miért jársz masszőrhöz, mi a Te miérted?

Rájöttél, hogy segíthet neked is egy terapeuta? Ne habozz, keress meg bizalommal és megtaláljuk a megoldást Neked is!

ZSIDÁKOVITS PÉTER

ERŐNLÉTI EDZŐ, BUTEYKO
CLINIC INSTRUKTOR, MASSZÁZSTERAPEUTA

Célom, hogy minél több embernek megtanítsam azt, hogyan hozzák ki magukból a legtöbbet a mindennapi életben és induljanak el egy egészséges, optimális élet felé!

Friss tartalmak

Itt követhetsz

Zsidákovits Akadémia

Átfogó folyamatosan frissülő előfizetői felület. Nem szükséges minden leckét elvégezned. Kezd a számodra leginkább értékes kurzussal. Témákra és modulokra bontott folyamatosan frissülő olyan tartalmak, amit máshol nem találsz meg a piacon. A folyamatos support az összes kérdésedre megadja a választ.

Ezeket olvastad már?

5 probléma, ami miatt kudarcba fullad az életmódváltásod

Mindent egyszerre akarsz megcsinálni?
Benned is megvan az az érzés, mikor úgy érzed a világot is megváltanád 1 nap alatt és mindent tökéletesen megcsinálsz, kicsattansz az energiától?
Majd egy pár nap múlva szépen alábbhagy a lelkesedésed és szépen visszasüllyedsz, ahonnan kezdted az egészet, vagy még mélyebbre.
Nem vagy egyedül. Sokan beleesünk ebbe a hibába. Igen, én is jártam ott. Pont ezért tudok segíteni neked.

Elolvasom »

HOGYAN VÁLASSZ MEGFELELŐ EDZŐT?

Biztos neked is van kép a fejedben arról, hogyan kellene egy edzőnek kinéznie, milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie ahhoz, hogy azt mondjad: IGEN, én hozzá akarok járni, rá akarom bízni a fejlődésemet. Hozok nektek néhány dolgot, amit ilyenkor érdemes figyelembe venned.

Elolvasom »