Életmód, amely egyensúlyt teremt az üzletben, összhangot a mindennapokba!

Tapasztald meg, hogy mit hoz ki belőled
és vállalkozásodból, ha kimaxolod
az egészséges életmódot!

Tapasztald meg, hogy mit hoz ki belőled és vállalkozásodból, ha kimaxolod az egészséges életmódot!

Életmódváltás a céljaidra szabva!

Foglalkozásaimat az életmódváltás legfontosabb területire fejlesztettem ki, így azok együttesen tudják segíteni fejlődésedet, és könnyen tudod optimalizálni a céljaiodhoz!

Légzés

Étkezés

Alvás

Edzés

Módszertan, ami kihozza belőled a maximumot!

Titkos_o_opten

Felmérem a jelenlegi életviteledet, hogy pontosan tudjam hol tartasz most!

Nem sablon megoldásokkal dolgozok! Első konzultáció során felmérem a jelenlegi fizikai állapotodat, megvizsgáljuk az étkezési szokásaidat és külön a légzési technikádat. Az eredmények ismerétben dolgozom ki a programot!

Reális célokat tűzünk ki, amit viszont tűzön, vízen át keresztül viszünk!

Tisztában vagyok vele, hogy az életmódváltással mindenkinek más és más céljai vannak. Ezért az együttműködést úgy alakítjuk ki a számdora, hogy valós és elérhető célok legyenek, így a sikerélmény garantált és te is folyamatosan motívált leszel!
Titkos_o_II_opten
Titkos_o_III_opten

Átfogó életmódváltó rendszer, ami garantálja, hogy a változás tartós lesz!

A tartós és valódi változásokhoz nem elég egy-egy elemet kiragadni, szükséges egy teljes rendszert kialakítani. Az együttműködésünk során ezért nem külön alakítom ki számodra a programot, hanem a légzést, a táplálkozást és a mozgást együtt egymáshoz igazítva nézem!

Több, mint az edződ,
a mentorod leszek!

Célom, hogy minél több embernek megtanítsam azt, hogyan hozzák ki magukból a legtöbbet a mindennapi életben és induljanak el egy egészséges, optimális élet felé! Ezért egy olyan komplex szolgáltatástalakítottam ki, amely több mint egy edzés program. Számomra mindig fontos volt, hogy több problémára, élethelyzetre nyújtsak megoldást. Ezért 2019 Novemberében elvégeztem Magyarországon elsők között a Buteyko Clinic Instruktori képzést. Mindezek mellett nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy ügyfeleim megfelelő táplálkozási rendszerét is ki tudjam alakítani. Ügyfeleim pozitív visszajelzései megerősítenek abban, hogy valódi eredményeket a légzéstechnika, az edzés és a táplálkozás együttes fejlesztésével lehet elérni.

Életmódváltás, akár
az otthonodból!

Személyre szabott, egyéni együttműködés mellett otthon végezhető programokat is összeállítottam, amelyet könnyedén be tudsz illeszteni a napjaidba. Természetesen ebben az esetben is fontos a kellő rendszeresség a valódi eredmények eléréséhez.

Ne halogassd a fejlődést, tedd meg már ma taz első lépést egészségedért!

Töltsd le az ingyenes életmódváltó e-bookomat és tudd meg mi az a 6 természetes módszer, amivel már érezhető eredményeket tudsz elérni a mindennapjaidban.

+36-20-123-4567

Adatvédelmi nyilatkozat
Átalános Szerződési Feltételek

Zsidakovits Consulting |  2021

Tervezte és készítette: