Videó lejátszása

Minden sikeres vállalkozó mögött van egy Mentor, aki támogatja a stressz kezelésében és az egészséges életmód felépítésében és fenntartásában

Tapasztald meg, hogy mit hoz ki belőled és a vállalkozásodból, amikor képessé válsz kimaxolni a benned rejlő energiát egy 100%-ban személyre szabott programmal

Maxold ki céljaid egy teljesen személyre szabott
Életmódváltó programmal!

Módszertanom 4 fő pillére épül, mely több egységeire bontható elemet tartalmaz. Egy közös konzultáció és felmérés után a pillérek elemei segítségével egy teljesen rád szabott programot hozok létre

Étkezz Optimálisan

Aludj, mint egy Csecsemő

Eddz, mint egy Profi

Lélegezz végre Helyesen

3 lépésre a kimaxolt céloktól, a stresszmentes élettől és a kirobbanó formától!

Felmérem honnan hová szeretnél eljutni!

Egy konzultáció keretén belül felmérem, hogy jelenleg hol tartasz (edzés múlt, étkezés, légzés, alvási szokások) és megbeszéljük hová szeretnél eljutni.
Bell_y
Peti_LEGZES2_y

Közösen felépítünk egy Teljesen rád szabott programot!

A céljaid, jelenlegi állapotod és egyéb kihívásaidat 100%-ban figyelembe véve felépítünk közösen egy programot a következő időszakra, mely teljes mértékben rád lesz optimalizálva.

Egy egyedül is fenntartható életmódváltó rendszert fogsz kapni

A 4 pillér segítségével felépítünk egy rendszert, amihez folyamatosan átadom majd a tudást, hogy nélkülem is fenn tudd tartani az elért eredményeket.
Bell_P_y

Már csak 3 egyszerű lépés választ el a kimaxolt céljaidtól és a fennttartható életmódváltástól!

Mentorként a
Küldetésem az...

, hogy minél több vállalkozónak megtanítsam azt, hogyan hozzák ki magukból a legtöbbet a mindennapi életben és induljanak el egy egészséges, optimális élet felé, hogy végre céljaik elérése által a vágyott életüket élhessük!
Ezért egy olyan komplex szolgáltatást alakítottam ki, amely több, mint egy edzés program.
Számomra ez már inkább életfilozófia.

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ez a címsor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Oly távol vagy tőlem (és mégis közel)

A korábbi ügyfeleim távolság adta kihívásait sikerrel vettem és a “Tudjuk melyik (2020) időszak alatt is sikerrel tudtam kiszolgálni őket.
A program nem csak összetételében, de online/offline szempontból is teljesen rád van szabva!

Rohanás az életem! Nincs időm rá!

Jelenleg is rengeteg elfoglalt vállalkozóval dolgozom együtt, velük is mindig sikerül egy mindkettőnk számára szimpatikus időpontot találni. Ahogy a program összetétele, annak végrehajtási helyszíne, úgy a megbeszélt időpontokat is közösen rakjuk össze egy rugalmas keret alapján. Ha pont a rohanás okozta napi stresszben vagy, akkor sajnos azt kell mondjam, ez egy mókuskerék! Amíg nem tanulod meg hogyan kell kiszállni ebből, addig örökké ezt fogod hajtani és soha nem lesz semmire időd. Érdekel én hogyan csinálom?

Nem hiszel már a csodákban?
Életmódváltás stresszmentesen!

Úgy érzed nem állsz készen még egy Térítésmentes konzultációra, ahol közösen meg tudnánk változtatni az életed? Természetesen megértem! Nem mindenki szeretne kiszállni a mókuskerékből! Ha mégis szeretnél elindulni egyedül ezen az úton, akkor hoztam számodra egy Ajándékot! 6 egyszerű és természetes módszertan segítségével akár egyedül is elérhetsz érezhető eredményeket a mindennapjaidban és vállalkozóként egyárant!