Zsidákovits Blog

Edzés, Légzés, életmód

Kiemelt cikk

Ezeket olvastad már?

8 dolog, ami befolyásolja a légzésedet

A legtöbben tudják, hogy többet kellene mozogniuk és változtatni a táplálkozásukon. Azonban kevesen ismerik és használják ki a helyes légzés jótékony hatásait. Tudtunkon kívül 2x-3x annyi levegőt lélegzünk be, mint amire szükségünk lenne, ezzel számos egészségügyi problémát okozva pl.: álmatlanság, elhízás.

Elolvasom »

5 probléma, ami miatt kudarcba fullad az életmódváltásod

Mindent egyszerre akarsz megcsinálni?
Benned is megvan az az érzés, mikor úgy érzed a világot is megváltanád 1 nap alatt és mindent tökéletesen megcsinálsz, kicsattansz az energiától?
Majd egy pár nap múlva szépen alábbhagy a lelkesedésed és szépen visszasüllyedsz, ahonnan kezdted az egészet, vagy még mélyebbre.
Nem vagy egyedül. Sokan beleesünk ebbe a hibába. Igen, én is jártam ott. Pont ezért tudok segíteni neked.

Elolvasom »

ZSIDÁKOVITS PÉTER

ERŐNLÉTI EDZŐ, BUTEYKO CLINIC INSTRUKTOR, MASSZÁZSTERAPEUTA Célom, hogy minél több embernek megtanítsam azt, hogyan hozzák ki magukból a legtöbbet a mindennapi életben és induljanak el egy egészséges, optimális élet felé!

Social Mediák

Zsidákovits Akadémia

Átfogó folyamatosan frissülő előfizetői felület. Nem szükséges minden leckét elvégezned. Kezd a számodra leginkább értékes kurzussal. Témákra és modulokra bontott folyamatosan frissülő olyan tartalmak, amit máshol nem találsz meg a piacon. A folyamatos support az összes kérdésedre megadja a választ.